GPX Energiebank

De online energiebank – transparant, betrouwbaar en groen

GPX Energiebank

Kies samen voor duurzaam

Voor iedereen

Waar je ook woont, en hoeveel of weinig je ook verbruikt: je kunt zelf je energieverbruik vergroenen en bepalen waar en hoe de stroom wordt opgewekt. Ons doel is om iedereen in staat te stellen duurzame energie af te nemen van precies die bronnen die jij kiest. Je hoeft daarvoor niet zelf te investeren in eigen zonnepanelen of andere installaties.

Keuzevrijheid

Je wordt niet gebonden aan een jaarcontract. Er vindt geen koppelverkoop plaats. De GPX Energiebank levert geen energie, wij geven elke consument rechtstreeks toegang tot de herkomst-handelsvloer waar voorheen alleen energiebedrijven en grote organisaties toegang toe hadden.

Ruim aanbod

Om zo goed mogelijk op je vraag en wensen in te kunnen spelen streeft GPX Energiebank naar een zo breed mogelijk aanbod van bronnen uit Europa. Jij kiest zelf de energiebronnen.

Lage, eerlijke tarieven

Gratis proberen

Met het kosteloos aanmaken van een energiebankrekening bij GPX Energiebank heb je een overzicht van alle beschikbare Garanties van Oorsprong en kun je deze daarna ook eenvoudig aankopen.

Geen abonnement

Geen maandelijkse abonnementskosten: je betaalt slechts voor de gewenste Garanties van Oorsprong om je energie te vergroenen. Je kunt zelf kiezen hoeveel energie je wilt dat er groen is opgewekt.

Kostenefficiënt

Een effectieve manier om in je duurzame elektriciteitsbehoefte te voorzien. GPX Energiebank zorgt voor minimale kosten voor maximale echte groene elektriciteit.

Transparant en duurzaam

Zeker en transparant

Volledig inzicht in de balans tussen je eigen energieverbruik en waar deze is opgewekt. 100% zekerheid van herkomst met gegarandeerde betrouwbaarheid en controleerbaarheid van je verbruik. Garanties van Oorsprong worden zichtbaar op je energiebankrekening en worden afgeboekt naarmate je energie verbruikt.

Direct van de bron

Dankzij de persoonlijke keuze van bronnen van energie uit een zo breed mogelijk aanbod binnen GPX Energiebank ontstaat er een directe koppeling van vraag en aanbod; van consumenten en producenten. Je krijgt dus direct toegang tot de producenten en energiebronnen!

Duurzaam

Een meer open en transparante openstelling van de markt leidt tot verdere democratisering van de energievoorziening en een machtsverschuiving naar de consument en de decentrale producent.

Delen
Delen